Преміальні аромати для дому з Італії

Сучасні ринок парфумерії для дому рясніє різними ароматичними товарами. Виробники з різних країн невпинно працюють, створюючи все нові поєднання запахів і додаючи їх у аромадифузори, свічки та інші різновиди ароматичної продукції. Одним з провідних виробників елітних кімнатних парфумів є італійська компанія Dr. Vranjes. Її засновник відомий фармацевт, хімік та косметолог доктор Паоло Враньєс зумів створити по-справжньому ексклюзивні аромати для домашнього використання.

Преміальний аромат для дому Dr. Vranjes Rosso Nobile

В ароматичній продукції від цього італійського виробника гармонійно поєднуються:

  • заворожуючий букет ароматів;
  • абсолютна натуральність використаних інгредієнтів;
  • вишуканий дизайн кожного дифузора, свічки та аромалампи.

Кожен продукт з логотипом Dr. Vranjes створений вручну з використанням новітніх технологій та суворим дотриманням давніх традицій зі створення нових ексклюзивних ароматів.

Кращі колекційні аромати для дому Dr. Vranjes

Всі ароматичні товари від розглянутого італійського бренду – це справжній витвір мистецтва. Однак навіть на їхньому фоні можна виділити кілька композицій, які сміливо можна віднести до шедеврів у світі ароматів:

  • Rosso Nobile. У перекладі з італійської назва даного аромату звучить як Благородне червоне вино;
  • Bellini. Композиція названа на честь однойменного венеціанського коктейлю з шампанського та персика;
  • Calvados. Добре відовімий шанувальникам запах яблучного бренді Кальвадос;
  • Giardino di Boboli. Сад Боболі порадує ароматом різних видів троянд.

За словами самого творця кожен із цих ароматів для дому покликаний повернути час назад і пробудити давно забуті спогади дитинства, юності, а можливо і зрілості.

Історія створення парфуму для дому Dr. Vranjes Rosso Nobile

Відправною точкою для початку роботи над цим ароматом стала суперечка між майстром та його давнім другом. Паоло Враньєс уклав парі зі своїм приятелем, умовою виграшу в якому було створення аромату благородного червоного вина. Майстер зумів виграти суперечку та створити вишуканий і благородний аромат вина сорту Ізабелла.

Парфум для дому Rosso Nobile допоможе створити заспокійливу та розслаблюючу атмосферу в квартирі, заміському будинку, залі ресторану або будь-якому іншому замкнутому приміщенні.

Композиція колекційного аромату Dr. Vranjes Rosso Nobile формується наступним чином:

  • апельсин, фіалка і магнолія виступають вступним акордом;
  • слива, суниця і ягоди складають серце всього ароматичного букета;
  • витримана деревина і береза ​​завершують прекрасну симфонію аромату.

У зв'язку з величезною популярністю саме цього запаху, ароматична олія з ароматом благородного червоного вина поставляється не тільки в класичному дифузорі, а й у винній пляшці.

Купити подарунковий набір з декантера та парфумованої рідини у винній пляшці або стандартний аромадифузор Dr. Vranjes Rosso Nobile з доставкою по Україні ви можете в інтернет-магазині ароматичної продукції для дому та автомобіля Scents.com.ua.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]